× Spar opptil 50% på nesten ALT Dickies! Se tilbud
Dame

DICKIES TIL KVINNER

Her finner du et omfattende utvalg av Dickies Workwear til damer. Alt av Dickies klær til damer er stilfullt, komfortabelt og holdbart nok til både jobb og fritid. Få alle dine skater, streetwear og workwear behov dekket med Dickies - få de flotteste og mest holdbare buksene til å jobbe i og føle deg komfortabel i. Her finner du sweatshirts i flotte farger og bukser med damevennlig snitt, og utvalget oppdateres ofte. Én ting er sikkert; det blir ikke kjedelig.

Kvinner går også i Dickies


Dickies Workwear er et internasjonalt anerkjent merke med en lang historie med kvalitet, stil og overkommelige priser. Ethvert produkt er designet til å være slitesterkt og langtidsholdbart, og uansett om du er businessman, elektriker eller skater, er Dickies noe for deg. Dickies Workwear er mer enn noensinne kjent for å være en førende distributør av et prestigefylt brand!

Fra sin start i arbeiderklassen, begynte Dickies på 1980-tallet å tiltrekke seg et mer allsidig publikum, og startet derfor også å markedsføre sine plagg til kvinner. Dickies produserte ikke lengre bare jobbklær til menn, men kunne nå også tilby et bredt utvalg som denim, barneklær og dameklær som forbrukerne kunne velge mellom. Den typiske Dickies-kunde fra 80-tallet var en som balanserte jobb og fritid - en kundetype som fortsatt handler hos Dickies i dag.

Dickies er verdenskjent for den originale arbeidsbuksen, 874 work pant, som siden 70-tallet har vært en bestselger. Man får arbeidsklærnes yteevne, samtdig som man ser rba ut. I dag er buksen særlig populær blant unde kvinner på grunn av sin høye midje og rene linjer. Dickies 874-kolleksjonen er omfattende, egnet til alle livets formål og tro mot sine røtter.