× Spar opptil 50% på nesten ALT Dickies! Se tilbud
873 Work Pant

DICKIES 873 BUKSER - WORK PANT

Dickies er et av de mest solgte workwear brands noensinne. Deres arbeidsbukser er faktisk de mest solgte i USA. Dette gjelder naturligvis også for deres 873 work pants. Dickies 873 er en videreutvikling av 874 som også er klassiske arbeidsbukser, men 873 er litt mer slimfit i benene, noe som gir dem er mer kalssisk og stilrent look. Den uslåelige komforten og den solide kvaliteten er den samme, og vil du ha bukser som brillierer på disse punktene, er Dickies 873 work pants et godt bud. Buksene kan styles på et hav av måter, så uanstet hvilken stil du har så får du glede av disse solide buksene fra amerikanske Dickies.

Workwear med fokus på god kvalitet


Dickies er et merke som er kjent for deres gode kvalitet. Brandet startet som et workwear brand, og derfor var det alfa og omega at kvaliteten var helt i topp. Når klærne skulle brukes til hardt fysisk arbeide, nyttet det ikke å gå på kompromiss med dette. Derfor satset Dickies på å skape gjennomførte og solide jobbplagg, som ville tåle litt av hvert.
Fordi det var arbeidsklær, var det også helt nødvendig å designe god komfort og passform. Klærne ble opprinnelig utviklet til amerikanske arbeidere, og fordi klærne skulel brukes til hardt fysisk arbeide, var det også vesentlig at klærne ga god bevegelsesfrihet.
Dette har Dickies fortsatt fokus på, og du kan derfor forvente å få et par virkelig behagelige bukser, når du investerer i et par Dickies 873 work pants. Det er tenkt over alle syninger, alle knapper og alle lommer. Det er rett og slett ikke noe som er overlatt til tilfeldighetene, og du kan derfor forvente å få en uslåelig komfort, når du velger en Dickies 873.

Dickies i gatebildet og i motemagasiner


Dickies er fortsatt et veldig populært merke innenfor workwear. Du kan derfor se mange forskjellige mennesker som bruker Dickies. Brandet startet som et workwear brand og er det fortsatt.
Med tiden har merket blitt til så mye mer enn et workwear brand. Det betyr ikke at fokuset på den gode kvaliteten har blitt borte, men det betyr at brandet også har fått anerkjennelse på andre områder. Du kan dermed se Dickies overalt i gatebildet og i diverse motemagasiner.
Det skyldes at Dickies utover å ha styr på kvalitet og passform, også har styr på det desginmessige. Dessuten har den høye kvaliteten og gjennomførte passformen resultert i at Dickies har blitt et populært merke i skatermiljøer verden over. Du vil altså kunne spotte klær fra Dickies på mange skateboardbaner. Det samme gjelder hvis du beveger deg i hiphopmiljøet eller i rockens verden. Dickies favner ganske enkelt bredt.

Mange forskjellige muligheter med Dickies 873 work pants


Uansett om du jobber og trenger nye plagg til dette, eller om du har kastet deg ut i et vilt skaterliv, vil du helt sikkert få glede av et par Dickies busker. Det samme gjelder hvis du for eksempel skal på eventyr i den store verden, og gejrne vil ha et par solide bukser.

Det er ganske enkelt mange forskjellige muligheter med et par bukser i denne modellen. De har en lav midje med et moderne look, og utover dette har de to lommer foran samt to innvendige baklommer. Utover dette har de en smal passform, noe som gir en klassisk og stilrent look.
Avhengig av hvordan du styler dine 873 fra Dickies, kan du oppnå mange forskjellige uttrykk og derfor bruke dem i mange forskjellige settinger. Du vil derfor neppe angre på å ha investert i et par Dickies 873.

Finn dine nye yndlingsbukser her


På denne siden forhandler vi en hav av forskjellige produkter fra Dickies, og derfor vil du kunne finne mange 873-bukser i høy kvalitet her. De er fremstillet i overflatebehandlet twill, og de har rykte på seg for å holde i lang tid. Buksene finnes i mange forskjellige farger, så du vil helt sikekrt finne et par som faller i smak for deg. Med et par 873 får du gjennomført design, høy kvalitet og optimal komfort.