× Sluttsalg - SPAR minst 50% på ALT!

DICKIES DENIM BUKSER

De seneste årene har Dickies introdusert innovative designs til deres sortiment av jeans for å gi den perfekte balanse mellom jobb og fritid. De leveres i flere stilarter og passformer, alt fra Carpenter jeans til loose fit til denim jeans i normal passform. det viktigste er at de er holdbare, komfortable og kommer i varianter med fleksibelt materiale. Man kan selvfølgelig velge mellom en vifte av klassiske blåtoner og det er plass til en sort hvis man foretrekker det. Her på siden er det dessuten også denim jeans fra Dickies Heritage kolleksjonen - som er laget av White Oak denimstoff og er produsert på vever fra 40-tallet. Kort sagt er det noe for alle her.

Denim har vært en del af Dickies palett fra starten


Helt siden starten opplevde Dickies en stabil vekst som bygningsarbeidere og gårdsmenn strømmet til på grunn av brukbarheten til overalls fra Dickies. Etterhvert som USA kom inn i 2. verdenskrig ble Dickies også en del av det ved å produsere millioner av uniformer til det amerikanske væpnede styrker i lett og holdbart materiale.

Etterhvert som postkrigsøkonomien boomet, begynte Williamson-Dickie på en ekspansjonsstrategi og etablerte nye produksjonsfasiliteter, lagerhus og salgsområder i hele USA. På 1950-tallet var Dickies allerede godt etablert som favoritt blant de amerikanske oljearbeiderne, fordi da de ble sendt til nye oljefelter i Mellomøsten tok de med seg plaggene fra Dickies. Williamson-Dickie trådte dermed inn i det internasjone markedet. Utvidelsen i hele Europa fulgte fort etter, og Dickies ble synonym med slitesterkt arbeidstøy.

Gjør som James Dean


I løpet av 50-tallet ble stilen til James Dean et symbol på ungdomsopprør og sosialt anarki. Hans uanstrengte klesstil, som både var brukt på og av scenen, er en stor del av grunnen til at han er det store kulturelle ikonet han er i dag. Hans død i en alder av 24 har udødeliggjort ham og hans ungdommelige stil - en stil som heldigvis er behagelig og ser kult ut.

Den hvite t-skjorten og jeans looken er en stil som Dean representere, og den har blitt et populært valg for menn over hele verden. Ta på et par Dr Martens sko eller et par high-tops for å fullføre Dean-looken med en stilig detalje.

Denim er et klassisk innslag i enhver garderobe


Dickies har laget kvalitetsklær siden 1922, og Denim har siden begynnelsen vært en del av Dickies sortiment på den ene eller annen måte. Dickies tilbyr et bredt spektrum av arbeidsklær så de rammer så mange behov som mulig, og denim jeans er en viktig storspiller i dette spektrum.

Blant Dickies jeans finnes det regelmessige, avslappede og lette passformsmuligheter. De bestkjente arbeidsjeans til menn er Dickies Carpenter Jeans, tett fulgt av en normal fitted blue jean. Folk har f.eks. brukt Dickies Relaxed Fit Carpenter Jeans i flere tiår, og det er vanskelig å finne andre jeans på markedet som er så holdbare, så komfortable og fortsatt appellerer til både håndverkeren og kontormedarbeideren. Disse populære jeansene er bygget til å holde. Innenfor produsenter av denim er Dickies et merke for arbeidere over hele verden.