× Sluttsalg - SPAR minst 50% på ALT!
Skjorter

Dickies Skjorter til herre

Stort utvalg av skjorter fra Dickies! I Street To Wear skjorteutvalg har vi samlet de flotteste stilene fra Dickies. Her finner du alt fra den klassiske work shirt og autentiske flanellskjorter, til freshe og fargerike streetwear-skjorter. Skjortene kommer i mange forskjellige kvaliteter; vi har skjorter i denim, flanell, twill og en fin eksklusiv japansk chambray med selvegde. På tross av mange forskjellige stiler, har Dickies skjorter én ting til felles, nemlig at de er alle inspirert av de gamle workwear stilene.
Utvalget dekker både for sommer og vinter, da du både finner langermede og kortermede skjorter. Kle deg i god stil - the American way!

Dickies Skjorter - Uoppslitelige og stilige skjorter


Der var en tid hvor det var utenkelig å dra på jobb uten å ha på skjorte, selv for fabrikksarbeiderne - og Dickies er fra denne tiden. Dickeis har nemlig produsert slitesterkt arbeidstøy i en årrekke, og det betyr at de har en enorm katalog av gamle stiler å la seg inspirere av. Dette gjør at Dickies sitt skjorteutvalg er helt rått, når det gjelder detaljer og autentisk sjarme. Slik bringes historien sammen med den siste moten, noe som gir det er helt unikt uttrykk, som man ikke ofte ser andre steder. Utenom de nye og moderne modellene, har Dickies en rekke klassiske modeller som går igjen, nemlig work shirt modellene. Disse stilene er produsert i nesten uoppslitelig kvalitet, og det har en enkelt og tidløst design, som gjør at du kan nye den i mange år fremover. Det er et stort utvalg, og vi tør å påstå at du nok kommer til å finne din nye favorittskjorte her!